Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Monaco nyomdokaiba lépne Baku

Az Európai Nagydíj promótere biztos abban, hogy Azerbajdzsán a jövőben hosszú ideig a Forma-1-es versenynaptár szereplője lesz, miután sikeresen lebonyolították az első futamukat Baku belvárosában.

Baku egy rendkívüli színfoltnak bizonyult, ugyanis a hat kilométeres pályának különleges hangulatot adott az óváros, és a modern épületek kontrasztja.

Sajnos az utóbbi években nem minden debütálás lett sikeres, ugyanis India és Korea sem élvezhette sok évig a Formula 1 mezőnyének vendéglátásának örömét, azonban az azerbajdzsáni futam promótere, Arif Rahimov szerint e miatt az ő esetükben nem kell aggódni. "Sikeres volt a verseny" - nyilatkozta a Reuters-nek. "Nagyszerű érzés, hogy mindenki bókokkal halmoz el minket. A versenyzők, a csapatok, a menedzsment - mindenki boldog és büszke. Megcsináltuk!

Megmutattuk, hogy Bakuban remek versenyezni és a város is csodálatos. Ha képesek vagyunk továbbra is hozni a színvonalat, akkor biztos vagyok abban, hogy ez egy hosszútávú együttműködés lesz és egyszer olyan versenypályák neveivel fogják egy lapon említeni Bakut, mint Monaco vagy Monza."

Utoljára frissítve: kedd, 21 június 2016 21:09
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna