Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Vajon végül mi lesz Monza sorsa? Vajon végül mi lesz Monza sorsa?

Monza polgármestere bizakodik a pozitív végkimenetelben

Monza polgármestere, Roberto Scanagatti a La Gazzetta dello Sportnak elmondta, hogy reméli 2016 után is Monza ad otthont a klasszikusnak számító Olasz Nagydíjnak.

A 120 ezer lakosú Monza már 1950 óta ad helyet az itáliai futamnak, sok szurkoló pedig el sem tudja képzelni azt, hogy a Forma-1-es versenyek más olasz városban legyenek megrendezve. Azonban a FOM-al kötött szerződésük 2016 végén lejár, s egyelőre még nem sikerült a feleknek megállapodniuk a továbbiakról.

Scanagatti azonban optimista és reméli, hogy nem a szeptemberi futam lesz az utolsó, amikor a királykategória mezőnye Monzába látogat. "A szerződés 2016 végén jár le, a tárgyalások elég hosszúra nyúltak és még mindig folyamatban vannak.

Azonban biztos vagyok abban, hogy dűlőre tudunk jutni, hiszen a világ nem tudja elképzelni a Formula 1-et olyan klasszikusok nélkül, mint Monte Carlo, Silverstone és Monza, hiszen mindezek ikonikus helyszínek.

Hiszek abban, hogy megtaláljuk a megoldást. Úgy gondolom, hogy a végén minden pozitívan alakul majd" - nyugtatta meg a rajongókat a polgármester.

Utoljára frissítve: csütörtök, 21 április 2016 12:01
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna