Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Nem jött be az újítás: visszatér a tavalyi időmérő Kiemelt

A csapatok és a szurkolók erősködésének meglett az eredménye, ugyanis a Kínai Nagydíjon visszatér a 2015-ben is jól bevált kvalifikációs rendszer.

Mind a 11 csapat közös levélben jelezte az FIA elnökének, Jean Todt-nak és a Formula 1 Menedzsment első emberének, Bernie Ecclestone-nak, hogy továbbra sem tudtak megbarátkozni az Ausztráliában debütált lebonyolítással. A csapatok és a versenyzők is mind azon a véleményen voltak, hogy nem tesz jót a sportág népszerűségének és megítélésének az új időmérő rendszer.

Todt és Ecclestone is beadta a derekát, mivel az F1 Bizottság és a Motorsport Világtanács elé terjesztik azon javaslatot, hogy Kínában térjen vissza a 2015-ös edzésforma.

A közleményben az is szerepel, hogy Ecclestone és Todt egyetért abban a csapatok képviselőivel, hogy 2017-ben a hétvégék programját átalakítsák.

Utoljára frissítve: csütörtök, 07 április 2016 21:07
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna