Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Ok nélkül állt ki: nem volt probléma Alonso motorjával Fotó: Facebook (FernandoAlonsoOficial)

Ok nélkül állt ki: nem volt probléma Alonso motorjával Kiemelt

A Honda vezetője, Yusuke Hasegawa meglepő nyilatkozatot tett, ugyanis egyik interjújában elmondta, hogy megvizsgálták Fernando Alonso adatait, és nem leltek semmilyen motorral kapcsolatos problémára, amely indokolta volna azt, hogy a kétszeres világbajnok a futam közben feladja a Belga Nagydíjat.

A verseny első pár köre remekül sikerült a spanyol klasszis számára, ugyanis három vetélytársát sikerült megelőznie a La Source-ban, azonban ezután lassan elkezdett visszacsúszni, mivel az egyenes szakaszokban a gyenge motor miatt még a távolságot sem tudta tartani a mögötte haladókkal.

Ezután egészen a középmezőnyig csúszott vissza, majd helyzetét a kerékcsere sem segítette, ugyanis a friss abroncsokon sem tudott gyorsabb lenni, majd nem sokkal később motorhibára hivatkozva kiállt a versenyből.

"Fernando brilliáns rajtot vett, azonban a futam többi része nagyon nehéz volt számára" - nyilatkozta Hasegawa. "A rádióban úgy fogalmazott, hogy probléma van az autójával, azonban mi semmi erre utalót nem láttunk a rendelkezésünkre álló adatok alapján, azonban óvintézkedésként inkább behívtuk."

Stoffel Vandoorne, a McLaren másik pilótája se lehetett teljesen elégedett, hiszen a 14. helyen zárt, ráadásul több, mint egy perces volt a hátránya az élen haladóktól a késői biztonsági autós fázis ellenére. Hasegawa ezzel kapcsolatban hozzátette: a fejlesztéseket továbbra is gőzerővel folytatják. "Ez a hétvége határozottan vegyes volt számunkra" - tette hozzá, majd hangsúlyozta: a kvalifikációkon egyre jobb teljesítményt képesek felmutatni, azonban a versenyek során még mindig akadnak technikai problémák.

Utoljára frissítve: kedd, 29 augusztus 2017 12:42
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna