Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Olasz tehetséget szerződtetett a Ferrari Fotó: Facebook (Antonio Giovinazzi)

Olasz tehetséget szerződtetett a Ferrari

Antonio Giovinazzi - aki idén debütált a GP2-ben és másodikként végzett a bajnokságban - jövőre a Ferrari harmadik számú versenyzője lesz. Az információt a maranellói csapat is megerősítette a GPUpdate.net-nek.

A 23 éves olasz versenyző idén öt diadalt aratott és további három alkalommal is felállhatott a dobogóra a Formula 1 előszobájának számító bajnokságban, és mindössze nyolc ponttal volt lemaradva a Red Bull által támogatott premas csapattársa, Pierre Gasly mögött.

Giovinazzi még szeptemberben lehetőséget kapott arra, hogy a Ferrari szimulátorában is megmutassa tehetségét, akkor azonban ez a "kirándulás" még semmilyen kötelezettséggel nem járt számára - azonban a mostani tények ismeretében ez is egy kulcsfontosságú szerepet játszhatott a szerződtetésében.

A fiatal olasz tulajdonképpen olyan szerepet fog betölteni az istállónál, mint amilyet anno Esteban Gutiérrez, aki 2015 végén elhagyta a legendás itáliai istállót és 2016-ban a Haas-hoz igazolt. Arról egyelőre még nincsenek információk, hogy 2017-ben mikor gurulhat majd a pályára Giovinazzi.

Utoljára frissítve: hétfő, 19 december 2016 21:08
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna