Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Paddy Lowe végleg hátat fordít a Williamsnek Fotó: facebook.com/WilliamsF1Team

Paddy Lowe végleg hátat fordít a Williamsnek Kiemelt

A Williams technikai igazgatója, Paddy Lowe azonnali hatállyal távozik a ROKiT Williams Racing csapattól. Sokak számára nem meglepő a szakember döntése, ugyanis személyes okokra hivatkozva a brit szakember már március 5. óta távol volt a csapattól, utoljára hivatalosan a barcelonai szezon előtti teszten volt jelen a csapat színeiben. Lowe egyúttal a Williams igazgatóságából is kilép.

A Williams számára már az év sem indult túl jól, a szezon előtti tesztek első két napját kénytelenek voltak kihagyni, azonban a szezon további részében sem kerülte el őket a balsors - jelenleg, az Osztrák Nagydíj előtt ők vannak a konstruktőri bajnokság utolsó helyén.

Lowe minap pedig bejelentette, hogy már nem is fog visszatérni az istállóhoz. "A kollégáknak kívánom, hogy sikeresen birkózzanak meg az előttük álló kihívásokkal, valamint szeretnék köszönetet mondani a Williams szurkolóknak, akik annyira támogatóak a csapattal szemben."

Claire Williams, az istálló csapatfőnök-helyettese kijelentette, hogy tiszteletben tartják Lowe döntését és minden jót kívánnak neki a jövőben.

Lowe a Forma-1-es karrierjét egyébként éppen a Williamsnél kezdte, még a '80-as évek második felében. Szerepet játszott a McLaren és a Mercedes sikereiben is, majd 2017 márciusában döntött úgy, hogy tapasztalatával és szakértelmével ismét a Williamst fogja segíteni.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna