Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Palmer még mindig csalódott Fotó: Facebook (Renault Sport Formula One Team)

Palmer még mindig csalódott Kiemelt

Jolyon Palmer hiába szerepelt hazai közönség előtt a Brit Nagydíjon, a Renault versenyzőjének nem hozott szerencsét a hazai pálya, hiszen már a felvezető körben fel kellett adnia a vasárnapi futamot. A brit pilótát különösen bántja a helyzet, hiszen úgy gondolja, hogy esélye lett volna a pontszerzésre.

Palmer a 11. helyről rajtolhatott volna, azonban már a formációs körben problémát észlelt az autójában, majd ki is állt - mint később kiderült, a hidraulikus nyomással akadtak gondok.

"Már a rajt előtt kiesni igencsak frusztráló" - nyilatkozta Palmer. "Hidraulikus szivárgásunk volt, ami elég hervasztó, ugyanis szerintem elég jó pozícióban voltunk. A 11. helyről rajtolni új abroncsokkal és egy olyan autóval, amely különböző stratégiákkal is jól működött volna; minden jel arra mutatott, hogy képesek lehetünk a pontszerzésre."

"Rengeteg támogatást kaptam a hétvégén, amiért nagyon hálás vagyok és szerettem volna mindezt viszonozni. Ugyanakkor azt is láthatjuk, hogy az autót tekintve előre léptünk, viszont most már a megbízhatóságon is dolgoznunk kell."

Érdekesség, hogy a Renault ügyvezető igazgatója, Cyril Abiteboul bocsánatot kért Palmertől a technikai probléma miatt. "Tartozunk egy bocsánatkéréssel Jo-nak, hiszen végre szerzett egy jó rajtpozíciót amit pontszerzéssé is fordíthatott volna" - nyilatkozta a szakember, aki egyébként egy másik interjújában cáfolta azokat a pletykákat, miszerint Palmernek már nem lesz ülése a Hungaroringen.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna