Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Palmer megsürgette a Renault-t Fotó: Facebook (Jolyon Palmer Official)

Palmer megsürgette a Renault-t

A Renault pilótája, Jolyon Palmer szeretne véget vetni a spekulációknak a jövőjével kapcsolatban és kitart azon véleménye mellett, miszerint a teljesítménye "emelkedő tendenciát" mutat, azonban azt belátta, hogy állítását beárnyékolják a Birt Nagydíjon történtek.

Palmer a szezonban eddig még egyetlen pontot sem szerzett, a tíz futamból pedig négyet nem sikerült befejeznie. Silverstone-ban sem jött össze számára a bravúr: először a kiállása során a kerékcserénél nem rögzítették jól az egyik kerekét, egy pár körrel később pedig váltóprobléma miatt kellett kiállnia.

"Frusztráló, amikor egy olyan versenyed van, mint nekem volt Silverstone-ban, és különböző okok miatt megint nem tudtam megmutatni, hogy mire vagyok képes. Van egy remek csapattársam, akihez tudok viszonyítani, viszont az is jó lenne már, ha az autó versenyképesebb lenne és tudnánk a többiekkel, pontokért csatázni. Legtöbbször, ha ránézel a versenyekre, azt láthatod, hogy a Manorokkal és a Sauberekkel csatázunk.

Jó lenne, ha találnánk az autón olyan beállításokat, amikkel gyorsabbak lehetnénk és harcolhatnánk a pontokért, de jelenleg nálam még minden változatlan, de próbálom a tőlem telhető legjobb munkát végezni. Szerintem Silverstone-ban jobban versenyeztem, mint a szezon többi részében, ezért is tartom magam ahhoz, hogy fejlődő tendenciát mutatok. Szerintem a csapat is ezen a véleményen van, hiszen így is van egy csomó pozitív dolog."

Palmer kitért a Renault teszt- és tartalékpilótájára, Esteban Oconra, aki a nevelőcsapatánál, a Mercedesnél tesztelt az elmúlt két napban. "Nem érdekel, hogy mit csinált a teszten, őt a Renault 'kölcsönbe' kapta a Mercedestől, ami azért egy teljesen más liga, mint amiben mi vagyunk. Amúgy nem aggódom Esteban miatt. Jól ismerem és ő is a csapat tagja. Nem féltem tőle a helyemet, csak a saját dolgomra koncentrálok."

Utoljára frissítve: csütörtök, 14 július 2016 15:43
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna