Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Pérez bejelentette: marad a Force Indiánál Fotó: Sahara Force India

Pérez bejelentette: marad a Force Indiánál Kiemelt

Véget vetett a találgatásoknak a jövőjével kapcsolatban Sergio Pérez, aki a minap bejelentette: 2017-ben is a Force Indiánál folytatja pályafutását.

A csapat tulajdonosa, Vijay Mallya már a Brit Nagydíjon úgy nyilatkozott, hogy jövőre is maradni fog a pilótafelállásuk, azonban a mexikói versenyző több interjújában is úgy fogalmazott, hogy a végső döntést ő és a szponzorai hozzák meg.

Pérezt a szezon folyamán a Williamsszel, a Renault-val de még a Ferrarival is szóba hozták, azonban végül mégis maradni fog a Force Indiánál, ahol már egészen 2014 óta nyomja a gázt. "Örülök, hogy megerősíthetem: 2017-ben is a Force Indiánál fogok versenyezni, miután a csapat és a támogatóim megegyeztek egymással.

Nagyon boldog vagyok a csapatnál, és jó érzéseim vannak a jövővel kapcsolatban. Az elmúlt években részese voltam a folyamatoknak és biztos vagyok abban, hogy megvan bennünk a potenciál ahhoz, hogy még előrébb haladjunk.

A csapat ismer engem és ez elengedhetetlen a stabilitáshoz, ez pedig különösen fontos az olyan szabályváltozások előtt, mint amik 2017-ben várhatóak. Izgatottan várom a szezon további részét, valamint a jövő évi kihívásokat.

Köszönöm a csapatnak a belém vetett hitét és mindent meg fogok tenni azért, hogy ezt pontok, pódiumok vagy esetleg győzelmek formájában viszonozni tudjam. Mindemellett szeretnék köszönetet nyilvánítani a mexikói partnereiknek, különösen a Telmexnek és a Telcelnek, akik egészen kis korom óta támogatnak engem."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna