Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Pérez hozza meg a végső döntést Fotó: Facebook (Sahara Force India Formula One Team)

Pérez hozza meg a végső döntést

A Force India versenyzőjének, Sergio Péreznek elmondása szerint az ő és a szponzorai döntésén múlik az, hogy jövőre hol fog versenyezni - a dolog pikantériája, hogy ez a nyilatkozat ellentmond csapatfőnöke, Vijay Mallya korábbi állításainak.

Az indiai üzletember a Brit Nagydíjon nyilatkozott úgy, hogy Pérez és Hülkenberg is egészen 2017 végéig el van köteleződve a csapatához - a bejelentést Mallya azután tette, hogy a Ferrari hivatalosan is megerősítette, hogy Räikkönen jövőre is a Ferrarinál marad.

Nem véletlen, hogy a milliárdos ragaszkodik a 26 éves pilótához, hiszen Pérez eddig idén kétszer is állt dobogón, s a világbajnokságban jelenleg a nyolcadik helyen áll.

A mexikói versenyző már 2014 óta tapossa a gázt a Force Indiánál, s a csapat megerősödéséből adódóan sokan arra számítottak, hogy a következő szezont is az indiai istállónál fogja tölteni, Pérez azonban a Német Nagydíjon tiszta vizet öntött a pohárba, s elárulta, hogy a következő évvel kapcsolatban számára még semmi sem biztos.

"Tőlem, illetve a szponzoraimtól függ, hogyan alakul majd. Tény, hogy ez nem csak az én döntésem, azonban nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen támogatói háttérrel rendelkezem. A csapatokat is a szponzoraimmal együtt járjuk körbe, és a döntést is közösen hozzuk meg. Azonban a 2017-es évre vonatkozóan még nincsenek konkrétumok."

Azonban Pérez sem szereti a bizonytalanságot, ugyanis hozzátette: reméli, hogy a nyári szünet alatt születik majd egy olyan döntés, aminek köszönhetően tisztábban láthatja a következő szezonját. "Remélem úgy térek majd vissza a nyaralásból, hogy tudni fogom, mit hoz a jövő - amiben amúgy sosem lehetsz egészen biztos. Azt is tudom, hogy nem egyszerű velem egyezséget kötni, továbbá a szponzoraimnak is megvannak a saját elképzeléseik. Szóval, ezért is tart számomra több időbe a döntés meghozatala, mint azoknak, akik csak átmennek egy másik csapathoz, vagy csak a szerződésük aláírása fontos számukra."

Utoljára frissítve: csütörtök, 28 július 2016 17:56
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna