Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Pérez túllendült csalódottságán Fotó: Facebook (Sahara Force India Formula One Team)

Pérez túllendült csalódottságán

Sergio Pérezt teljesen feltöltötte az, hogy végre megszerezte az idei első pontjait az Orosz Nagydíjon - a mexikói bizakodóan tekint a jövőbe, s úgy gondolja, hogy ez még csak a kezdet.

A Force India jelenleg a nyolcadik helyen áll a csapatok versenyében, megelőzve a Renault-t, a Saubert és a Manort.

Pérez versenye nem indult könnyen Szocsiban, mert már a futam elején defektet kapott, azonban a végén sikerült a kilencedik helyen célba érnie. A 26 éves pilóta úgy véli, hogy ez is azt mutatja, hogy csapata rálépett a helyes ösvényre és végre jó irányba haladnak.

"Fontos volt számunkra, hogy pontot szerezzünk Oroszországban. Az autó jól teljesített és én is éreztem, hogy rengeteget fejlődtünk a szezonkezdet óta. Nem volt sima verseny, de nem adtuk fel, ami végül két pontot ért. Nehezen indult az évünk, de úgy gondolom, hogy fellendültünk és a Szocsiban elért eredmény egy nagy lökést adott mindannyiunknak."

Pérez csapattársának, Nico Hülkenbergnek sajnos nem sikerült ennyire fényesen az Orosz Nagydíj, ugyanis már az első körben kiesett, azonban a mexikói reméli, hogy a Spanyol Nagydíj fordulópontot hoz számukra.

"Csalódott voltam. Úgy tűnt, mintha minden összeesküdött volna ellenünk az elmúlt versenyeken. Tisztában vagyunk azzal, hogy több pontot kell szereznünk de ez egyszerűen lehetetlen egy olyan balszerencsés sorozatban, mint ami minket ért az utóbbi időkben.

Alig várom a hétvégét - remélem, hogy minden a tervek szerint halad és meg tudjuk végre mutatni azt a potenciált, amely bennünk rejlik."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna