Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Pérezre vadászik a Williams? Fotó: Facebook (Sahara Force India Formula One Team)

Pérezre vadászik a Williams?

Miután hónapok óta arról cikkeznek, hogy Jenson Button visszatérhet a Williamshez, most egy új jelölt is feltűnt a színen: a brit istálló elismerte, hogy a Force India versenyzője, Sergio Pérez is a listájukon van. A kijelentés nem meglepő, hiszen a mexikói az idei szezonban igencsak kiemelkedően teljesít.

Pérez a közelmúltban világossá tette mindenki számára, hogy még nem döntött a 2017-es szezonját illetően - az akkori állítása ellentmondott a Force India csapatfőnöke, Vijay Mallya szavainak, aki korábban azt állította, hogy jövőre is marad a Pérez-Hülkenberg felállás.

A Williams az idei szezont a Bottas-Massa felállással teljesíti, azonban a következő évet illetően még egyik versenyző ülése sem biztosított, így az ő döntésük indíthatja el igazán a pilótapiac mozgását.

A Williams csapatfőnöke-helyettese, Claire Williams legutóbb úgy nyilatkozott, hogy habár szívesen látnák viszont Buttont a csapatukban, azonban nem fognak addig a babérjaikon ülni tétlenül, amíg a brit versenyző meg nem hozza a döntését.

"Pérez remek munkát végez az idén, ráadásul egy intelligens versenyző - persze, hogy olyan kaliberű pilótát keresünk, mint ő" - kezdte nyilatkozatát a brit Press Association hírügynökségnek Claire Williams. "Nagyon elbűvölő és sokatmondó személyiség. Ráadásul kereskedelmi szempontból is bármelyik istálló számára vonzó lehet. Természetes, ha egy csapat őt akarja, ha elérhetővé válik" - zárta méltatását Claire Williams.

Pérezre egy pár héttel korábban még úgy tekintettek, mint a Ferrari következő versenyzőjére, azonban a konspirációkra rácáfolt Kimi Räikkönen szerződéshosszabbítása. Ezután a Renault-val is összefüggésbe hozták a mexikóit.

Pérez jelenleg a nyolcadik helyen áll a világbajnokságban 48 ponttal.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna