Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Pinkbe borult a Force India Fotó: Facebook (Sahara Force India Formula One Team)

Pinkbe borult a Force India Kiemelt

Egy új szponzornak köszönhetően a Force India a 2017-es szezon során rózsaszínben fog pompázni.

A Force India idén rózsaszín, magenta és ezüst színben fog feltűnni a versenypályákon, miután a csapat együttműködési megállapodást kötött a Best Water Technology-vel. A megállapodásnak köszönhetően az indiai istálló mindkét pilótája, Sergio Pérez és Esteban Ocon is rózsaszín bukósisakot fog hordani.

"A BWT Formula-1-be érkezése egy óriási hír, és egyben az egyik legjelentősebb partnerség a csapatunk 10 éves történetében" - nyilatkozta a csapatfőnök, Vijay Mallya. "Ez annak a jele, hogy milyen messzire jutottunk az erős eredményeinknek köszönhetően."

"Az autónk színének megváltoztatása jelzi az új partnerség erejét, és egyfajta szándéknyilatkozat a BTW részéről a Forma-1-es kapcsolatát illetően."

A BWT vezérigazgatója, Andreas Weißenbacher hozzátette: "A Force Indiával való együttműködés egy fontos része a márka globalizációs stratégiájának, s dinamikusan fog növekedni márkánk népszerűsége az egész világon."

Az új megállapodás valószínűleg a Force India tavalyi remek teljesítményének is köszönhető, hiszen a csapat a 2016-os szezonban negyedik lett a konstruktőrök bajnokságában.

Utoljára frissítve: kedd, 14 március 2017 19:50
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna