Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Räikkönen így látta belülről a nagy port kavart előzést Fotó: Facebook (Scuderia Ferrari)

Räikkönen így látta belülről a nagy port kavart előzést Kiemelt

Kimi Räikkönen elmondása szerint ő maga is meglepődött Max Verstappen utolsó körös manőverén, amit a 17-es kanyarban hajtott végre, s ami miatt végül a versenybírák meg is büntették.

Az utolsó körökben a Ferrari finn versenyzőjére komoly nyomást helyezett a Red Bull üdvöskéje, miközben az utolsó dobogós helyezésért harcoltak. Az utolsó körben a holland meg is előzte Räikkönent, azonban a versenybírák úgy látták, hogy e közben mind a négy kerékkel elhagyta a pályát, ennek megfelelően öt másodperces büntetéssel sújtották s végül a 38 éves finn állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

"Már a tükörben láttam, hogy jön rám, és őszintén, megpróbáltam kicsit lassítani, hogy üzemanyagot spóroljak" - árulta el a futam után a Jégember. "Azt hittem, hogy van elég hely a kanyarban, majd utána megláttam őt a tükörben és egy picit meglepődtem. Nyilvánvaló, hogy ennél a sebességnél előre néztem és nem hátra, szóval eléggé dühös lettem, hogy megelőzött, azonban nem volt esélyem, így lelassítottam."

Média

Utoljára frissítve: kedd, 24 október 2017 15:14
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna