Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Rajthoz állhat Monzában Magnussen Fotó: Renault Sport Formula One Team

Rajthoz állhat Monzában Magnussen

Úgy tűnik, hogy jók voltak Kevin Magnussen megérzései, hiszen az FIA orvosi stábja csütörtökön zöld utat adott neki, így rajthoz állhat a hétvégi Olasz Nagydíjon.

A dán pilóta még Belgiumban szenvedett hatalmas balesetet, amikor a Raidillonnál teljes gázzal beleszaladt a gumifalba.

A Renault versenyzőjét ezután a pályán található orvosi központban vizsgálták ki, majd átszállították a közeli Verviers-ben található kórházba, ahonnan nem sokkal később kiengedték, s a pilóta már utazott is haza otthonába, Dániába.

Magnussen még a hazaútja előtt osztott meg Twitteren egy bejegyzést, amiben az állt, hogy jól van, a bokája sérült meg, de Olaszországban rajthoz fog majd állni, azonban ehhez az orvosi csapat jóváhagyására is szüksége volt.

"Hatalmas, fájdalmas ütközés volt, de szerencsére a bokasérülésen kívül nem lett nagyobb bajom. Még Dániában átestem egy pár ellenőrzésen, de már készen állok arra, hogy a személyi edzőmmel újra formába hozzuk magamat" - nyilatkozta Monzában Magnussen.

Utoljára frissítve: csütörtök, 01 szeptember 2016 19:07
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna