Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Fabiana Flosi és édesanyja, Aparecida Schunck egy korábbi fotón. Fabiana Flosi és édesanyja, Aparecida Schunck egy korábbi fotón.

Rekordösszeget követelnek elrablói Ecclestone anyósáért

Brazíliában elrabolták Bernie Ecclestone anyósát, akiért 120 millió brazil reált (10 milliárd forintot) követelnek elrablói.

Aparecida Schunck a brit milliárdos harmadik feleségének, Fabiana Flosinak az édesanyját pénteken, Interlagosban ejtették túszul a helyi Veja és Globo jelentései szerint.

Az információk szerint a 120 millió brazil reálos váltságdíj az ország történetének legmagasabbika. Az elrablók az összeget fontban kérik, továbbá kitételként szabták meg azt is, hogy négy zsákba legyen a pénz szétosztva.

A sors fintora, hogy Ecclestone és Flosi éppen Interlagosban ismerkedett meg egymással 2009-ben, amikor a fiatal nő a Forma-1-es pályán dolgozott.

Az eset a riói olimpiára sem vet jó fényt, hiszen az ötkarikás játékok megnyitója is vészesen közeleg.

Utoljára frissítve: kedd, 26 július 2016 15:39
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna