Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Egyelőre úgy tűnik, hogy Ricciardo nem int búcsút a Red Bullnak. Egyelőre úgy tűnik, hogy Ricciardo nem int búcsút a Red Bullnak. Fotó: Red Bull / Clive Mason, Getty Images

Ricciardo nem megy sehova

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner már most igyekszik mindenféle találgatást megelőzni.

Az utóbbi időben a Red Bull teljesítménye messze elmarad az elvárttól. Nem véletlen, hogy az Ausztrál Nagydíj előtt szóbeszéd tárgya volt az, hogy 2017-ben Daniel Ricciardo válthatja a 2007-es világbajnok Kimi Raikkönent a Ferrarinál.

Horner azonban szeretné elejét venni a további találgatásoknak, így tiszta vizet öntött a pohárba, már ami Ricciardót illeti. "Szerződése van 2017-re, szóval azt hiszem, hogy a kommentje elég pontos volt.

A Red Bull sokat fektet bele ezekbe a srácokba már egészen fiatal koruk óta, fejlesztik őket, majd lehetőséget kapnak a Red Bullnál vagy a Toro Rossonál a bizonyításra.

Sebastian Vettel erre egy remek példa, és Daniel Ricciardo is kiváló munkát végez. Továbbá két izgalmas tehetségünk is van a Toro Rossónál Max Verstappen és Carlos Sainz Jr. személyében.

Daniel szerződésében foglaltak elég világosak. Hogy meddig marad? Ez bizalmas" - zárta rövidre Horner.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna