Bejelentkezés

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése
Rosberg már alig várja a Magyar Nagydíjat Fotó: Facebook (MERCEDES AMG PETRONAS)

Rosberg már alig várja a Magyar Nagydíjat Kiemelt

Nico Rosberg szinte dörzsölgeti a tenyerét a Magyar Nagydíj előtt, ugyanis elmondása szerint már nagyon várja az újabb lehetőséget a bizonyításra, s szeretné növelni előnyét a vb pontversenyben, miután a büntetése után már csak egy pont hátrányban van a tabella második helyezettje, Lewis Hamilton.

Mint ismeretes, Rosberg a Silvertone-i futam utolsó szakaszán váltóproblémával küszködött, mire a csapatától jött egy olyan utasítás, hogy állítson a beállításokon, s kerülje a hetes fokozatot - az utóbbiért kapott a német versenyző tíz másodperces büntetést, ami miatt a második helyről a harmadikra csúszott le.

A címvédő Lewis Hamilton az utóbbi időben elképesztő formában van, hiszen az utolsó öt futamból négyet megnyert, ezzel pedig hatalmas nyomást helyezett csapattársára. Noha Rosberget sem kell félteni, ugyanis a német azt állítja, hogy ő kifejezetten várja a következő megmérettetést.

"Silverstone egy remek versenyhétvége volt, leszámítva azt, hogy végül egy hellyel hátrébb lettem sorolva a stewartok döntése által" - nyilatkozta a 31 éves pilóta, amikor az előző futamról kérdezték. "Elkeserítő volt számomra, hogy elvesztettem azt a második helyet, amiért keményen megküzdöttem, és úgy gondolom, hogy meg is érdemeltem - de elfogadtuk a döntést, s pozitívan tekintek a jövőbe. Habár most csak egy ponttal, de mégis én vezetem a bajnokságot a szezon közepén, és még rengeteg van hátra. Harcolnom kell Lewisszal, de jól érzem magam és az autóm is nagyszerű, szóval állok elébe! Alig várom már a következő, budapesti küzdelmet. A Hungaroring egy nagyon kemény pálya és minden versenyzőt próbára tesz, illetve kihívások elé állít - amit én személy szerint nagyon szeretek - szóval egy izgalmas, és remélhetőleg sikeres hétvégére számítok."

Utoljára frissítve: kedd, 19 július 2016 18:03
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna