Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Sértetlenül került elő Ecclestone anyósa Kiemelt

A helyi rendőrség jelentései szerint a váltságdíj kifizetése nélkül sikerült kiszabadítani Bernie Ecclestone anyósát, akit még a múlt hónapban raboltak el otthonából Brazíliában.

Aparecida Schunck interlagosi otthonában tartózkodott, amikor az emberrablók július 22-én lecsaptak rá. Az asszonyért a bűnözők ezután rekordösszegű, 120 millió brazil reálos (körülbelül 10 milliárd forintos) váltságdíjat követeltek, azonban az Ecclestone famíliának végül egy fillért sem kellett fizetnie a 3,1 milliárd dolláros (880 milliárd forintos) vagyonból.

A São Paulo-i rendőrség vezetője, Elisabete Sato a BBC-nek elmondta, hogy a művelet során két gyanúsítottat tartóztattak le, majd hozzátette, hogy a 67 éves asszony szerencsére sértetlenül került elő.

Média

Utoljára frissítve: hétfő, 01 augusztus 2016 13:44
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna