Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Szeptemberben Mugello és Szocsi látja vendégül az F1-es mezőnyt Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Szeptemberben Mugello és Szocsi látja vendégül az F1-es mezőnyt Kiemelt

Péntek délelőtt a Formula-1 sajtóirodája hivatalosan is bejelentette, hogy szeptember 11. és 13. között Mugello, míg szeptember 25. és 27. között Szocsi látja vendégül a száguldó cirkusz mezőnyét. Ez egyben azt is jelenti, hogy Oroszországban lesz az idei 10. futam, a szervezők célja pedig továbbra is az, hogy idén 15-18 versenyhétvége kerüljön megrendezésre.

"Örömmel jelentjük be, hogy Mugello és Szocsi bekerült a 2020-as versenynaptárba, mindemellett pedig szeretnénk köszönetet mondani a partnereinknek az elmúlt hetekben nyújtott támogatásukért" - nyilatkozta Chase Carey, a Formula-1 elnök-vezérigazgatója. "Nagyszerű szezonkezdet volt a múlt heti Osztrák Nagydíj, és egyre magabiztosabbak vagyunk az idei további versenyeket illetően. Az Orosz Nagydíj roppant fontos állomása az idénynek, már alig várjuk, hogy visszatérhessünk Szocsiba. Mindemellett amiatt is izgatottak vagyunk, hogy Mugello először látja vendégül a Formula-1-es mezőnyt, ahol egyben a Ferrari ezredik nagydíját is ünnepelhetjük majd. Mind a két futam hatalmas löketet fog adni a szurkolóknak, a következő hetekben pedig várhatóan tovább bővítjük majd az idei versenynaptárt."

Utoljára frissítve: péntek, 10 július 2020 12:49
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna