Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Szívesen maradna Hülkenberg csapattársa Pérez Fotó: Sahara Force India

Szívesen maradna Hülkenberg csapattársa Pérez

Sergio Pérez reméli, hogy a hónap végéig tájékoztatást tud adni arról, hogy hol fogja folytatni 2017-ben. A mexikói elmondta: nagyon örülne annak, ha a Force Indiánál maradhatna.

Az európai futamok alatt rengeteg spekuláció született azzal kapcsolatban, hogy vajon hol fogja folytatni karrierjét a 26 éves pilóta. A leghangosabb pletykák akkor arról szóltak, hogy a Williamshez vagy a Renault-hoz igazolhat.

Pérez korábban úgy nyilatkozott, hogy szeretné még Szingapúr előtt megtenni a bejelentést a jövőbeli terveivel kapcsolatban, azonban úgy tűnik, hogy erre még egy kicsit várnunk kell. Mindemellett Pérez jelezte, hogy jövőre is szívesen maradna Nico Hülkenberg csapattársa a Force Indiánál. "Igen, reméltem, hogy olyan helyzetben leszek, hogy a terveimet ezen a hétvégén megoszthassam veletek" - nyilatkozta a közép-amerikai versenyző a Marina Bay-en.

"Egy pár dologgal késésben vagyunk, de nagyon remélem, hogy a következő futam előtt már elárulhatom, hol fogok jövőre versenyezni" - tette hozzá Pérez, aki kiemelte, hogy korábbi interjúiban is rendre hangsúlyozta azt, hogy szívesen maradna 2017-ben is jelenlegi csapatánál.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna