Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Szörnyű volt Massa hétvégéje Fotó: Sportime Magazin / Szeleczky Afrodite

Szörnyű volt Massa hétvégéje

Felipe Massa nemes egyszerűséggel szörnyűnek nevezte a Magyar Nagydíjat, miután folyamatosan kormánykerék problémákkal küzdött, s végül a 18. helyen intette le a kockás zászló - mindemellett két kört is kapott az éllovasoktól.

A 35 éves brazil versenyző a szombati kaotikus időmérőn összetörte az autóját, ez a baleset pedig a vasárnapi futamára is hatással volt, hiszen már akkor meggyűlt a baja az autóval, amikor fel kellett volna állnia a rajtrácsra - mint kiderült, az autónak a kormánymű fogaslécét a szerelők kénytelen voltak kicserélni.

Annak ellenére, hogy mind Massa, mind pedig a csapat mindent megtett annak érdekében, hogy egy sikeres versenyük legyen, a brazil pilóta az egész futam alatt küzdött az egyensúlyproblémákkal. "Ez egy szörnyű verseny volt, a problémák már a rajtrácsra vezető úton is jelentkeztek - a kormánykerekem egyik oldala túl könnyű, míg a másik túl nehéz volt" - kezdte Massa, aki amúgy magazinunknak a hétvége folyamán exkluzív interjút is adott.

"Megpróbáltuk megoldani a problémát, de sajnos nem sikerült, de legalább valamennyit tudtunk javítani, mert az első körök lehetetlenek voltak. Megtettem minden tőlem telhetőt, de ez nem az az eredmény volt, amit el szerettünk volna érni."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna