Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Tekints be a kulisszák mögé a Force India főhadiszállásán Fotó: Facebook (Sahara Force India Formula One Team)

Tekints be a kulisszák mögé a Force India főhadiszállásán

Különleges élménnyel kedveskedik a Force India csapata, ugyanis egy pár alkalommal lehetőséget kaphatnak a szurkolók egy gyárlátogatásra.

A következő néhány hónap során a Force India megnyitja központuk "titkos kapuit", s a látogatók számára egy 90 perces kulisszák mögötti túrát ígérnek, amely során betekinthetnek a Forma-1-es csapat mindennapjaiba.

"Fedezd fel a helyet, ahol a VJM10-t tervezték és gyártották; láthatod az összes folyamatot, beleértve a rendszerint titkos tervezőirodát, az ellenőrző részlegeket, a szimulátorokat vagy magukat az autókat is" - áll a közleményben.

A Force India február és április között kilenc ilyen túrát tervez, további információk pedig elérhetőek a csapat hivatalos weboldalán.

Utoljára frissítve: kedd, 07 február 2017 19:52
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna