Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Törölték a Holland Nagydíjat Fotó: Red Bull Content Pool

Törölték a Holland Nagydíjat Kiemelt

Hivatalosan is bejelentették a Holland Nagydíj szervezői, hogy idén nem kerül megrendezésre a futam.

Még márciusban érkezett a hír, hogy elhalasztják a Holland Nagydíjat, azonban akkor arról nem adtak tájékoztatást, hogy mikor kerülne megrendezésre a verseny. Azóta négy futamot töröltek, az Ausztrál, a Monacói és a Francia Nagydíj után Zandvoort az ötödik olyan helyszín, ahol idén biztosan nem fognak futamot szervezni. A Kínai Nagydíjat még februárban kivették az idei versenynaptárból a koronavírus miatt.

A versenyigazgatóJan Lammers nyilatkozata szerint a Formula-1 és a szervezők közösen döntöttek arról, hogy idén ne kerüljön megrendezésre a futam. A szakember úgy fogalmazott, hogy a futam 35 év kihagyás után tért volna vissza, további egy évet még tudnak várni, mindemellett szeretnék méltóképpen megünnepelni a versenynaptárba való visszakerülést.

 

Utoljára frissítve: csütörtök, 28 május 2020 11:17
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna