Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Toto Wolff újabb csalódásra számít Fotó: Facebook (MERCEDES AMG PETRONAS)

Toto Wolff újabb csalódásra számít Kiemelt

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon debütáló kvalifikációs rendszer csalódást fog okozni a soron következő Bahreini Nagydíjon is.

Az új időmérő rendszer sokaknál kicsapta a biztosítékot. Nem csak a szurkolók voltak elégedetlenek, de a csapatfőnökök és a versenyzők is addig hőbörögtek a szombati eseményeket követően, hogy a vasárnapi futam előtt egy rendkívüli ülést is tartottak. Azonban úgy tűnik, hogy ez sem vezetett eredményre, ugyanis Bahreinben maradni fog az új rendszer.

"Ezen a hétvégén ismét láthatjuk az új kvalifikációs rendszert, amelynek nem volt lenyűgöző debütálása Ausztráliában. A csapatok véleménye akkor egyhangúan negatív volt.

Még nem találtuk meg a legmegfelelőbb módját ennek a lebonyolításnak, és nem tudjuk, hogyan lehetne a rajongók számára szórakoztatóbb Bahreinben. Vizsgáljuk ezt a kérdést, alaposan végig kell gondolnunk mindent annak érdekében, hogy összehangolt, okos lépést tegyünk meg onnan, ahol most vagyunk.

A szurkolók szoros csatákat akarnak látni a legjobb versenyzők között, és egy olyan szabályrendszert, amit értenek. Ezeknek pedig szórakoztatónak kell lenniük mind a lelátón, mind a tv képernyői előtt ülőknek" - reflektált Toto Wolff.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna