Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
További 19 országban sugározzák majd az F1-es futamokat Fotó: Red Bull Content Pool

További 19 országban sugározzák majd az F1-es futamokat Kiemelt

A Liberty Media továbbra sem áll meg, ugyanis a napokban bejelentették, hogy olyan megállapodást kötöttek, amelyek a Forma-1-es televíziós közvetítések lefedettségének bővítését eredményezik.

A Formula-1 három éves megállapodást kötött a Advisers Media International-al, amelynek köszönhetően a királykategória versenyei további 19 országban lesznek sugározva a közeljövőben: Szlovénia, Horvátország, Afganisztán, Örményország, Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Grúzia, Kazahsztán, Kirgizisztán, Moldova, Tádzsikisztán, Türkmenisztán, Üzbegisztán, Bosznia, Macedónia, Szerbia, Montenegró, Koszovó és Ukrajna tartozik ebbe a felsorolásba.

A lefedettség ingyenes és előfizetéses csatornákra is vonatkozik, illetve a Formula-1 az említett országokban fenntartja a digitális jogokat.

A Forma-1  digitális médiajogainak vezetője, Ian Holmes a megállapodással kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a Forma-1 jelenleg az egyik legnagyobb szurkolói bázissal rendelkező sport, éppen ezért fontosnak érzik, hogy minél több otthonba eljusson a közvetítés.

Utoljára frissítve: csütörtök, 12 április 2018 15:51
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna