Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Újabb két héttel tolódik a szezonkezdés Fotó: Red Bull Content Pool

Újabb két héttel tolódik a szezonkezdés Kiemelt

Elhalasztották a Kanadai Nagydíjat is, így ezzel már kilencre nőtt a koronavírus miatt elhalasztott futamok száma. A verseny eredetileg június közepén lett volna megtartva.

Márciusban hivatalosan is bejelentették, hogy a Forma–1 és a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) közös döntése értelmében törlik a Monacói Nagydíjat, míg a Holland és Spanyol Nagydíjat elhalasztották, nem sokkal később pedig az Azerbajdzsáni Nagydíj is ugyanerre a sorsa jutott.

Monacói Nagydíj az első, amit idén hivatalosan töröltek, a többit egyelőre csak elhalasztották, arról azonban nincs hivatalos információ, hogy a kimaradt versenyeket mikor fogják pótolni. Jelen állás szerint a 2020-as szezon június 28.-án a Francia Nagydíjjal fog elrajtolni.

A korábbi eseményekről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Utoljára frissítve: csütörtök, 09 április 2020 09:58
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna