Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Újabb szakember hagyja ott a McLarent

Bajban a McLaren: a csapatmendezser, Dave Redding otthagyja a csapatot a Williams kedvéért.

Redding helyét a McLarennél az istálló eddigi vezető-versenymérnöke, Paul James veszi majd át, azonban egyes feladatokon Andrea Stellával kell majd osztoznia.

"Megerősíthetjük, hogy David Redding elhagyja a McLaren Racinget" - nyilatkozta a csapat szóvívője a GPUpdate.net-nek.

"Őt Paul James váltja, aki ezentúl a csapatmenedzser lesz, és a csapat működési és vezetési feladatira fog összpontosítani."

"A műveleti vezetőnk, Andrea Stella is szerepet fog vállalni néhány ehhez kapcsolatos feladatban" - folytatta a szóvívő, aki arra is kitért, hogy Stella fogja tartani a kapcsolatot ezentúl az FIA-val is, majd hozzátette, hogy a szakember távozásának köszönhetően Kari Lammenranta is új lehetőséget kap, aki ezentúl az istálló vezető szerelője lesz.

Redding a Williamshez majd szezon közben fog csatlakozni, s a jelenlegi sportmenedzser, Steve Nielsen mellett fog dolgozni, aki 2018-ban valószínűleg már nem fogja erősíteni a brit csapatot. "A sportmenedzserünk, Steve Nielsen őszinte volt az elképzeléseit illetően, miszerint már a 2017-es szezon végén is kevesebbet szeretne utazni, amit mi megértünk és tiszteletben tartunk, hiszen már 30 éve szinte folyamatosan úton van" - nyilatkozta a Williams csapatfőnök-helyettese, Claire Williams.

"Steve fantasztikus munkát végzett 2014 óta, amikor is hozzánk szegődött" - méltatta tovább Claire Williams a szakembert, majd ő is megerősítette Redding érkezését, s hozzátette: biztos benne, hogy a feladatok átvétele zökkenőmentes lesz.

Nincs túl jó hete a McLarennek, mivel nemrég megerősítették, hogy Jost Capito mindössze öt hónap közös munka után távozott a wokingi istállótól.

Utoljára frissítve: szerda, 08 február 2017 19:26
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna