Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Várhatóan nem lesz változás a Toro Rossónál Fotó: Red Bull (Peter Fox/Getty Images)

Várhatóan nem lesz változás a Toro Rossónál Kiemelt

Carlos Sainz Jr. 2017-ben is a Toro Rosso istállót fogja erősíteni - így már sorozatban a harmadik évét töltheti majd a Red Bull junior csapatánál. Várhatóan a csapattársát illetően sem lesz változás, ugyanis Christian Horner elmondta, hogy jövőre is számítanak Daniil Kvyat munkájára.

Amikor Kvyat és Verstappen helyet cserélt, akkor sokan megkérdőjelezték azt az állítást, miszerint Sainzzal hosszú távra tervez a csapat, ugyanis az említett esetben a vezetőség fejében egy pillanatra sem fordult meg az, hogy a spanyolt ültessék be a felszabadult Red Bullba.

Azonban Sainzot nem törte le az eset, sőt, úgy tűnt, mintha ez csak erősebbé tette volna: a hazai futamán elérte eddigi F1-es karrierje legjobb eredményét, ugyanis a Spanyol Nagydíjon hatodik lett - ekkor röppentek fel olyan híresztelések is, miszerint a Ferrari kivetette a hálóját a 21 éves versenyzőre.

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner a Red Bull Ringen az ESPN-nek elmondta, hogy a héten leültek a spanyollal, s mindent sikerült átbeszélniük, aminek az lett az eredménye, hogy legalább még 12 hónapig náluk fog versenyezni. "Mint minden pilótánk, ő is a Red Bullal van leszerződve, és van lehetőségük arra, hogy adott esetben helyeket cseréljenek egymással. Carlos most a Toro Rossónál versenyez és várhatóan jövőre is ott lesz."

Azonban jelenleg az orosz tehetség, Kvyat helyzete érdekel mindenkit: a csapatfőnök ezzel kapcsolatban elárulta, hogy az orosz is meg fogja tartani a helyét a Toro Rossónál. "Daniil továbbra is fejlődik, és ahogy láthattuk, egyre inkább megtalálja önmagát. Mindemellett nincs olyan kézenfekvő jelölt az ő helyére, aki veszélyeztetné a pozícióját."

Utoljára frissítve: csütörtök, 30 június 2016 13:01
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna