Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Vettel számára nem volt kérdés a maradás Fotó: Facebook (Scuderia Ferrari)

Vettel számára nem volt kérdés a maradás Kiemelt

Sebastian Vettel úgy fogalmazott, hogy nem okozott számára komoly fejtörést az a kérdés, hogy meghosszabbítsa-e a szerződését a Ferrarival.

A maranellói gárda még a Belga Nagydíj hétvégéjén jelentette be, hogy a négyszeres világbajnokkal - aki 2015-ben csatlakozott hozzájuk - egészen 2020-ig meghosszabbították a szerződésüket. A német klasszis ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy örül annak, hogy a legendás istálló különleges történelmének továbbra is a részét fogja képezni.

"Szeretem ezt a csapatot, és szeretem azokat az embereket, akik dolgoznak ennek a márkának" - nyilatkozta Vettel. "Valószínű, hogy a többi csapat is így gondolkodik a saját rajongóiról, de én tényleg úgy hiszem, hogy a Ferrari szurkolóiban van valami különleges."

"Az emberek hajlamosak legendáról beszélni,és én úgy hiszem, hogy ez a legenda azért élhet még, mert emberek dolgoznak rajta éjt nappallá téve."

"Ha végigsétálsz Maranello utcáin akkor tagadhatatlanul érzed, hogy mennyire hatással van a Ferrari minden egyes kis sarokra, vagy ha egy olyan személlyel találkozol, aki a Ferrarinál dolgozik, akkor az élmény még nagyobb" - nyilatkozta Vettel, azonban azt is hangsúlyozta, hogy a legnagyobb célt még nem sikerült elérniük, azonban úgy gondolja, hogy még hosszú út áll előttük és a csapattal együtt bármire képesek.

Kimi Räikkönen maradásával kapcsolatban pedig hozzátette: "Nem titok, hogy szeretünk együtt dolgozni. Nem csak nekünk jó, hanem a csapatnak is, hogy ezen az úton haladhatunk tovább."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna