Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Vettelen múlik a jövője Fotó: Facebook (Scuderia Ferrari)

Vettelen múlik a jövője Kiemelt

Sebastian Vettel nyilatkozott a terveiről: elmondta, hogy szeretne 2018-ban is Ferrarinál versenyezni, ami azt jelentené, hogy negyedik szezonját töltené a maranellóiaknál.

Vettelnek - aki jelenleg 20 ponttal vezeti a világbajnokságot a Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton előtt - a szezon végén jár le a szerződése, így számtalan spekulációt lehet hallani a jövőjével kapcsolatban.

Az Osztrák Nagydíjon a Ferrari elnöke, Sergio Marchionne kijelentette, hogy Vettel sorsa kizárólag a saját maga kezében van, s ha úgy dönt, akkor a Scuderia részéről bármikor készek aláírni a szerződéshosszabbításról szóló papírokat.

"Már tisztáztam, hogy ha Vettel marad, az az ő döntése lesz" - nyilatkozta Marchionne.

Marchionne egyébként úgy fogalmazott, hogy mindkét versenyzőjével elégedett, habár szólt Kimi Räikkönennek, hogy kösse fel a nadrágját a szezon második felében akkor, ha jövőre is szeretne maradni. "Szerintem Kiminek nagyobb felelősséget kellene vállalnia a folyamatokban, mivel úgy gondolom, hogy néha hajlamos a lustaságra, szóval majd meglátjuk" - tette hozzá az elnök.

Természetesen a bakui incidens is szóba került, ami után Vettel 10 másodperces stop-and-go büntetést kapott, illetve a múlt hét elején egy hivatalos meghallgatáson is jelenése volt az FIA-nál. "Szerintem bármi lehet az én véleményem, az FIA egy döntést hozott és felesleges felmelegíteni az eseményeket, történt ami történt" - reflektált Marchionne. "Azt hiszem minél előbb magunk mögött hagyjuk ezt az egészet, annál jobb; Sebastian eleget tett a szabályhozók kéréseinek és innen fogunk továbblépni."

A Ferrari 33 pontra van lemaradva a Mercedestől a konstruktőrök bajnokságában.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna