Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Vijay Mallya magabiztosan várja a hátralevő futamokat Fotó: Force India F1 Team

Vijay Mallya magabiztosan várja a hátralevő futamokat Kiemelt

A Force India csapatfőnöke, Vijay Mallya úgy véli, hogy reális esély van arra, hogy csapata továbbra is a negyedik leggyorsabb lesz a szezon további részében. Az indiai üzletember magabiztosságát magyarázza Ocon és Pérez Japánban megszerzett hatodik és hetedik helye.

A Force India kényelmesen építi a középmezőnyben az előnyét az ellenfeleihez képest, hiszen jelenleg 147 ponttal a negyedik helyet foglalják el a konstruktőrök bajnokságában, míg a nagy rivális Williamsnek eddig 66 pontja van.

Mallya dicsérte csapata fejlődését, s nem látja okát annak, hogy ez a lendület a maradék futamokon esetleg alább hagyna. "Az utóbbi néhány versenyen jelentős lépéseket tettünk előre a VJM10 teljesítményével kapcsolatban" - nyilatkozta az indiai üzletember az Amerikai Nagydíj helyszínén, Austinban. "Malajziában és Japánban is mi voltunk a negyedik leggyorsabb csapat, és biztos vagyok abban, hogy ezt a formánkat meg tudjuk tartani a következő versenyeken is" - mondta Mallya majd hangsúlyozta: a hétvégén Austinban szeretnék megszilárdítani a pozíciójukat a konstruktőri bajnokságban.

Utoljára frissítve: szerda, 18 október 2017 15:55
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna