Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Fotó: Facebook (Sahara Force India Formula One Team) Fotó: Facebook (Sahara Force India Formula One Team)

Vijay Mallya nagy csatákra számít a középmezőnyben

Az Ausztrál Nagydíj eseményeit figyelembe véve hatalmas csatákra számít a szezon során a középmezőnyben Vijay Mallya, a Force India csapatfőnöke.

A Force India az Albert Parkban kemény harcot vívott a pontokért a Toro Rossóval, a Williamsszel, a Haas-al és a Renault-val. Mallya arra számít, hogy a legtöbb izgalmat a középmezőnyben zajló csaták fogják biztosítani.

"A mezőnyben több a verseny és a csapatok is közelebb vannak egymáshoz, mint bármikor máskor az elmúlt években. Négy vagy öt istálló körülbelül ugyanazon a szinten van, amely szoros csatákat eredményezhet közöttünk, nem csak a kvalifikációkon, de a versenyeken is.

Ez a szurkolóknak csak jó, ugyanis éppen erre van szüksége a sportnak, és úgy gondolom, hogy Melbourne is azt mutatta, hogy a mezőny közepe a legszórakoztatóbb a kerék-kerék elleni harcoknak köszönhetően.

A papírforma szerint a Bahreini Nagydíjon erősek lehetünk, szóval optimista vagyok és remélem, hogy tudjuk azt a szintet hozni, mint Melbourne-ben" - zárta gondolatait a 60 éves indiai üzletember.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna