Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Vijay Mallya szerint ez még csak a kezdet Fotó: Facebook (Sahara Force India Formula One Team)

Vijay Mallya szerint ez még csak a kezdet

A Force India csapatfőnökének, Vijay Mallyanak egészen egyértelmű céljai vannak a szezon további részére vonatkozóan: az indiai üzletember azzal számol, hogy mexikói versenyzőjük, Sergio Pérez többször is fel fog még állni a dobogóra a szezon során.

Pérez idén kétszer végzett dobogós helyen: először Monacóban, majd Azerbajdzsánban sikerült a bravúr számára. Ennek is köszönhetően áll jelenleg magabiztosan a Force India a konstruktőri bajnokság ötödik helyén, Mallya pedig bizakodó a jövőt illetően is és hiszi, hogy az erős eredmények csak most fognak igazán sokasodni.

"Azt látva, hogy a csapatunk egy hónapon belül már a második dobogós helyezését éri el, hihetetlenül büszkévé tesz" - kezdte nyilatkozatát a csapatfőnök, majd elmondta, hogy a Bakuban elért eredmény nem csak Sergio, de az egész csapat érdeme is egyben. "A csapat eddigi történelmének a legjobb időszakát éljük, így most csak élvezzük a pillanatot. Rengeteg tárgyalás van 2017-re vonatkozóan, amikor is majd az új szabályok kerülnek bevezetésre, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem maradunk erősek a 2016-os szezon hátralevő részében is. Még rengeteg mindenre képes a VJM09 csomagja és biztos vagyok abban, hogy remek futamok állnak még előttünk."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna