Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Alonso és Webber már hosszú évek óta jó barátok. Alonso és Webber már hosszú évek óta jó barátok.

Webber szerint Alonso már a szezon közben otthagyhatja a McLarent Kiemelt

Az ex-Forma-1-es versenyző, Mark Webber szerint nem biztos, hogy Fernando Alonso az egész, 2017-es szezont lehúzza majd a McLaren-Hondánál. Az ausztrál úgy gondolja, hogy a kétszeres világbajnok spanyol "pokolian frusztrált" a folyamatos problémák miatt.

A McLaren és a Honda már a harmadik közös szezonját tapossa legutóbbi megállapodásuk óta, azonban már a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj előtti teszteken is látni lehetett, hogy idén sem lehet jobb eredményt várni a wokingi alakulattól, hiszen a japán erőforrásokkal felszerelt McLarennél szinte körről-körre jelentkeztek az újabb és újabb problémák.

Fernando Alonso mindezek ellenére szinte csoda, amit művelt az autóval: az idény első időmérőjén a 13. helyre kvalifikálta magát, azonban a futamon már nem volt lehetősége a bravúrra, ugyanis fel kellett adnia a versenyt, ami után úgy fogalmazott, hogy csapata amúgy "normális körülmények között" az utolsó lett volna.

Alonso idén már a harmadik, vagyis az utolsó szezonját tölti a McLarennel kötött hároméves szerződéséből, azonban Webber - aki egyébként közeli barátja a spanyolnak - azzal számol, hogy szezon közben a wokingi istállónak majd egy másik pilótát kell kerítenie Stoffel Vandoorne mellé.

"Lehet, hogy Fernando nem fogja az egész szezont teljesíteni. Lehet, hogy eljön az a pont, amikor Stoffelnek valaki más lesz a csapattársa" - nyilatkozta Webber a belga Sporza-nak. "Fernando lehet, hogy nem fogja az egész szezont teljesíteni, de soha nem lehet tudni. Az biztos, hogy pokolian frusztrált, hiszen még az sem felel meg neki, ha a hatodik vagy hetedik helyen végez."

"Nem olyan, mint Stoffel, aki számára már a pontszerzés is egy szép eredmény. Fernandót nem érdeklik a pontok, a dobogóért akar harcolni."

"Mentálisan Fernando nagyon messze van attól, ahol ő lenni szeretne" - kotyogta ki barátja titkait Mark Webber.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna