Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Wehrlein Bahreinben már rajthoz fog állni Fotó: Facebook (Pascal Wehrlein Official)

Wehrlein Bahreinben már rajthoz fog állni

A német és mauritiusi kettős állampolgársággal rendelkező autóversenyző Facebookon és Twitteren jelentette be az örömteli hírt.

Pascal Wehrlein még Miamiban, a Race of Champions-on bukott egy hatalmasat, s az orvosai tanácsára hagyta ki a szezon előtti első tesztet, amelyen a Ferrari tartalékpilótája, Antonio Giovinazzi helyettesítette. A várakozásokkal ellentétben azonban a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon sem tudott rajthoz állni a 22 éves pilóta, s akkor is az olasz ugrott be helyette - Wehrlein akkor úgy fogalmazott, hogy még nincs olyan formában, hogy az 58 körös versenyt teljesíteni tudja. Ugyanezen indoknál fogva a Kínai Nagydíjat is kihagyta.

Habár Giovinazzi a szezonnyitón - a kevés felkészülés ellenére - szépen hozta az elvárt színvonalat, azonban a Kínai Nagydíj közel sem sikerült számára ennyire rózsásan, mivel a kvalifikáción és a futamon is összetörte a Saubert.

Média

Comeback in Bahrain! Sauber F1 Team

Közzétette: Pascal Wehrlein Official – 2017. április 11.
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna