Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Wehrleint hátproblémái hátráltatják Fotó: Facebook (Pascal Wehrlein Official)

Wehrleint hátproblémái hátráltatják

A Sauber versenyzője, Pascal Wehrlein megerősítette, hogy nem fog részt venni az első szezon előtti teszten a Circuit de Barcelona-Catalunya-n - a fiatal versenyző hátproblémái miatt volt kénytelen lemondani a szereplést, ami a Race of Champions-on történt ütközése óta még mindig fennáll.

Wehrlein a múlt hónapban, a Miami Marlins Parkban megrendezett ROC-on éppen Felipe Massával volt nagy csatában a pályán, azonban a célba érkezés után elvesztette az irányítást a Polaris Slingshot SLR felett, és a gumifalat is "leszántva" a korlátba csapódott.

Habár a baleset után gond nélkül lábra tudott állni és sétálni, azonban a "Nemzetek Csatája" - amelyben egyébként honfitársa, Sebastian Vettel volt a csapattársa - további megmérettetésein már elővigyázatosságból nem indult.

A német médiában folyamatosan tudósítottak Wehrlein állapotáról, s sokat lehetett olvasni arról, miszerint a 22 versenyző nyaksérülést szenvedett - az érintett azonban csak most szólalt meg az ügyben, s megerősítette, hogy a hátproblémái miatt nem fog részt venni a barcelonai, február 27. és március 2. között megrendezésre kerülő teszten.

"Orvosi tanácsra ki kell hagynom az első téli tesztet a hátproblémáim miatt; sajnálom a csapatot, de erősebben térünk vissza!" - osztotta meg péntek délelőtt Twitteren Wehrlein.

A pletykák arról szólnak, hogy a Ferrari harmadik számú versenyzője, Antonio Giovinazzi csatlakozhat Marcus Ericsson mellé, azonban ezen értesülést egyelőre nem erősítették meg.

Média

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna