Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Wolff izgatottan várja Ocon debütálását

A Mercedes sportigazgatója, Toto Wolff úgy gondolja, hogy Esteban Ocon számára a Manor légköre lehet a legideálisabb a debütálásra, s izgatottan várja, hogyan fog boldogulni a fiatal pilóta a királykategóriában.

A 19 éves Esteban Ocon a Belga Nagydíjon fog bemutatkozni, miután Rio Haryantót szélnek eresztette a Manor arra hivatkozva, hogy az indonéz pilóta nem teljesítette a szerződésében foglaltakat. Ocon sportolói múltjáról, s a debütálásról tett nyilatkozatát ide kattintva tudjátok elolvasni.

"Nagyon örülünk, hogy ez a lehetőség nyílt Esteban számára" - nyilatkozta a Mercedes fiatal pártfogoltjáról Wolff. "A Manorban ismét volt akkora magabiztosság, hogy lehetőséget adjon egy ígéretes, fiatal tehetségnek, valamint a Mercedes-Benz és a Renault együttműködése is hozzájárult ahhoz, hogy ez létrejöhessen.

Láttuk, hogy a Manor a megfelelő körülmények között a pontszerzésre is képes. A Manor a legmegfelelőbb egy fiatal F1-es pilótának a bemutatkozásra: egy professzionális, kis csapat, amely pozitív tendenciát mutat.

Esteban kivételes munkát végzett a Mercedesnek a Silverstone-i teszten, és izgatottan várjuk az első lépéseit az F1-es környezetben" - zárta gondolatait Toto Wolff.

Utoljára frissítve: szerda, 10 augusztus 2016 21:57
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna