Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Az edzőtermek új generációja – R-med Performance Lab

„A Performance Lab nem más, mint az R-med Akadémia szemléletének, tudásának és instruktorai tapasztalatának fizikai megtestesülése. Egy Magyarországon egyedülálló teljesítménylabor, ahol minden a funkcionalitásról szól.”

A nyugati élsportban alkalmazott szemléletmód és high tech eszközpark lehetővé teszi, hogy bármilyen edzettségi szinten lévő hobbi- vagy profi sportoló teljesítményét maximalizáljuk kontrolláltan és folyamatos szakmai irányítással.
A Labban csak vezetett edzéseket indítunk, mert alapkoncepciónk, hogy a mozgás minőségének javítása az egyetlen út a magasabb teljesítmény eléréséhez, ehhez pedig elengedhetetlen a szakember felügyelete és folyamatos hibajavítása.
A Lab szerves része egy gyógytornász és manuálterápiás kezelőhelyiség, ahol az ország legkiválóbb gyógytornászaival együttműködve, személyre szabott korrekciós programokkal dolgozunk.
Oktatóink terepen bizonyított szakemberek, nevük és tapasztalatuk a professzionalitás garanciája. Online jelentkezési és fizetési rendszerrel és mobilapplikációval tesszük még kényelmesebbé a jelentkezéseket.

Ismerd meg a sportolás új dimenzióját, és használd ki a nyitási kedvezményeket! Az első Mad-Con edzés ingyenes, valamint 2015. július 31-ig minden bérlet és alkalmi jegy árából 30% kedvezményt adunk!

Allyouneed is LAB!
Keress minket a neten és a Facebookon is:
www.rplab.hu
Facebook.com/RmedLab

Utoljára frissítve: péntek, 06 november 2015 14:50