Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Izland játssza a legtöbb felkészülési meccset Kiemelt

A magyarokkal egy csoportban szereplő Izland játssza a legtöbb felkészülési mérkőzést a nyári franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság előtt, az északiak összesen hét találkozót kötöttek le.

Ezek közül kettőt már le is játszottak a közel-keleti túrájuk során: 1-0-ra legyőzték a finneket és 2-1-re kikaptak a házigazda Egyesült Arab Emirségektől. Vasárnap az Egyesült Államok vendégeként lépnek pályára, majd márciusban a dán és görög válogatottal is megmérkőznek.

Az Eb előtt június 1-jén Norvégia lesz az ellenfelük, illetve a legfrissebb bejelentésük szerint június 4-én Liechtensteint fogadják, vagyis összesen hét összecsapással a hátuk mögött kezdik el a franciaországi tornát. Izland története során először szerepel Eb-n.

Az F csoport többi csapata még nem hozta nyilvánosságra teljes felkészülési programját, a portugáloknak egyelőre három lekötött mérkőzésük van, Bulgária, Belgium és Norvégia ellen.

Az osztrákok eddig egy Málta elleni találkozót jelentettek be hivatalosan.

Egyelőre Magyarországnak is egy hivatalos felkészülési mérkőzése van: március 26-án Horvátország lesz az ellenfél a Groupama Arénában.