Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

„A futás és a mozgás ma már nélkülözhetetlen része az életemnek" Kiemelt

Rákóczi Feri rádiós műsorvezető és Horváth Norbi amatőr triatlonversenyző, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője közösen készülnek a Runner’s World Run balatonfüredi versenyére - habár Rákóczi Feri még nem állt rajthoz, azonban örömmel indította útjára a közösségi futás résztvevőit, amelynek keretében Horváth Norbi és a többi résztvevő egy 10 kilométeres távot teljesítettek a főváros szívében.

Április 23-án rendezik meg a Runner’s World Run balatonfüredi versenyét, amelyre már elkezdte a felkészülést Horváth Norbert amatőr triatlonversenyző, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője és Rákóczi Feri, a Reggeli Show műsorvezetője. A felkészülés keretében a versenyszervezői egy közösségi futást szerveztek a fővárosban, amelyben bárki ingyenes részt vehetettet, és elkezdhette a felkészülést a két ismert emberrel. Mindkét híresség életében fontos szerepet játszik a mozgás, ugyanis pár éve tudatos életmód változáson mentek keresztül. „A futás és a mozgás ma már nélkülözhetetlen része az életemnek. Napi rendszereséggel mozgok valamit, legyen az akár úszás, biciklizés vagy futás. Annak ellenére, hogy amatőr szintén űzöm a triatlont ahhoz, hogy jó erőállapotban legyek az idei szezonra, fontos, hogy a munka mellett is megfelelő mennyiségű edzés munkát végezzek.” – mondta Horváth Norbi. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője azt is elmondta, hogy az idei szezonban tizenöt hazai futó és triatlon versenyen akar elindulni, valamint egy külföldi verseny is szerepel terveiben.

„Számomra a futás már egy életformává vált. Ugyan a közel két héttel ezelőtti maraton után most még nem állok rajthoz ezen közösségi futás során, de a következő, 11-ei felkészülésen már én is futni fogok a többiekkel. De, örülök annak, hogy itthon is egyre népszerűbb ez a sportág és, hogy egy ilyen közösségi rendezvény keretében tovább népszerűsíthetjük a futást a fővárosban” – fejtette ki a véleményét Rákóczi Feri, aki a két héttel ezelőtti, los angelesi maraton teljesítése után néhány jó tanáccsal indította útjára a keddi közösségi futás résztvevőit. Továbbá saját elmondása szerint, ahogy az ideje engedi a hazai futóversenyek nagy részén is szeretne rajthoz állni, de elsőként a balatonfüredi maraton teljesítése a cél. „Külön öröm számomra, hogy ezzel a közösségi futással is hozzá tudunk járulni a futás és rendezvény népszerűségéhez, és példát tudunk mutatni az embereknek, hogy érdemes sportos és egészséges életmódot élni.” – tette hozzá Horváth Norbi.