Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Bódis Tamás és Csécsei Zoltán 25 éves rekordot döntött meg Kiemelt

Habár cikkünk írásakor még nem volt hivatalos a végeredmény, de büszkén bejelenthetjük, hogy Bódis Tamás egyéniben második, míg a Bódis Tamás, Csécsei Zoltán, Halama Levente alkotta magyar férfiválogatott szintén a dobogó második fokára állhatott fel az Albi 24 órás ultrafutó-világbajnokságon.

Az újabb nagyszerű magyar sikerre mindössze egy hónapot kellett várni, hiszen a legendás Spartathlon viadalon Bódis Tamás győzött, míg Csécsei Zoltán második lett. Érdekesség, hogy a férfi magyar válogatott két tagja, Csécsei Zoltán és Halama Levente is mind a Spartathlonon, mind az Albi 24 órás viadalon a Hammer Nutrition termékeivel frissítettek.

Bódis Tamás és Csécsei Zoltán egyébként egy 25 éves magyar rekordot is megdöntött. Bódis Tamás a versenyen 275.9 kilométert teljesített, Csécsei Zoltán egyéniben a 9. helyen végzett 264,01 kilométerrel, míg a válogatott harmadik tagja, Halama Levente 240.154 kilométerrel a 28. lett.

Utoljára frissítve: kedd, 29 október 2019 08:45
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna