Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Csere Gáspár pályacsúccsal nyerte a Vivicittá városvédő futást MTI Fotó: Kovács Tamás

Csere Gáspár pályacsúccsal nyerte a Vivicittá városvédő futást Kiemelt

Csere Gáspár pályacsúccsal győzött a félmaratoni távon vasárnap a budapesti 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson, amelynek kétnapos eseményeire - rekordot jelentő - 30 045-en neveztek.

A BEAC atlétája, a táv magyar bajnoka, aki tavaly Berlinben teljesítette az olimpiai szintet maratonfutásban, a szervező Budapest Sportiroda (BSI) beszámolója szerint három perc előnnyel, 1:07.32 órás idővel érkezett célba. Csere öt év szünet után nyerte meg ismét ezt a versenyt.

A nőknél, tavalyi sikerét megismételve, Merényi Tímea Krisztina (Bp. Honvéd SE) győzött. A 45 éves atléta elmaradt ugyan múlt évi idejétől, de így is egy perc előnnyel végzett az élen Bíróné Molnár Valéria (BEAC) előtt.

A klasszikus 10 kilométeres Telekom Vivicittá Városvédő Futáson a férfiaknál szoros verseny alakult ki az élen, végül 22 mp előnnyel Burucs Ferenc szakította át elsőként a célszalagot. A nőknél a Vivicitták legeredményesebb atlétája, a riói olimpiára készülő maratonista, Staicu Simona már nyolcadszor diadalmaskodott.

A Vivicittá sorozat keretében a jövő héten Pécsett és Kecskeméten is megrendezik a Városvédő Futást.

Utoljára frissítve: vasárnap, 17 április 2016 19:04