Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Képünk illusztráció. Képünk illusztráció.

Hírességek futnak a Kométa színeiben Kiemelt

A Kométa a mozgásra hívja fel a figyelmet a 2017. szeptember 10.-én Budapesten megrendezésre kerülő WizzAir Félmaraton egyik főtámogatójaként. A kezdeményezésük nem véletlen, ugyanis a vállalat az egészséges életmód és táplálkozás elkötelezett támogatója.

"Büszkén veszünk részt a 2017. szeptember 10 -én Budapesten megrendezésre kerülő félmaratonon. Számunkra ez nemcsak egy megjelenést jelent, hanem azt, hogy jó példával járjunk elől az indulóknak. A versenyben a Kométa csapata is indul, így több száz Kométás futóval lehet majd találkozni. A Kométa csapathoz a kométásokon és kaposvári futókon kívül több neves személy, sportolók, színészek és énekesek is csatlakoztak és a felkészülési étrendjükbe be is építették a Kométa termékek széles skáláját. Szeretnénk ezáltal megmutatni őszinte törekvésünket, hogy a jó táplálkozást és az egészséges életmódot népszerűsítsük. - "A jó táplálkozás közös felelősségünk! " " Ízekkel és felelősséggel egy új generációért." Kométa Mindennap sport." - szlogenek megvalósítása elsődleges és kiemelt célja a vállaltnak. A mozgás a sportolás az egészséges életmód egyik alappillére, a jó táplálkozás pedig elengedhetetlen része. A Kométa az egészséges életmódot szeretné népszerűsíteni a családok körében, a jövő nemzedékéért.” - mondta a félmaratoni futás kapcsolódásáról Bódi Krisztina, a Kométa marketing igazgatója.


A Kométa futócsapatát erősíti a friss FINA Masters-világbajnok Dr. Tóth Frank, edző és gyógyszerész, Európa Szépe, Laky Zsuzsi és férje, a ketrecharcos világbajnok, Dietz Gusztáv. A Városligetbe kilátogatók és a maratonon résztvevő futók, a Kométa standján találkozhatnak még Sebestyén Peti motorversenyzővel, Kozma Orsi énekesnővel, Ripli Zsuzsanna színésznővel és Mujahid Zoltán énekessel, természetesen ők is futnak az egészséges életmód szellemében. A Kométa sátrában Czigléczky Tibor séf kínálja a Kométa termékekből készített összeállításait az érdeklődőknek.

"A Kométa kiváló termékeivel hozzá tud járulni nap, mint nap az egészséges étrend kialakításához. A táplálkozás viszont csak egy része az egészséges életmódnak, másik fontos tényezője a testmozgás. Ezért is olyan fontos nekünk a félmaraton, mint közösségi esemény. Célunk, hogy minél több ilyen eseményen részt vegyünk, buzdítsunk. De a nagy Kométás futásunkkal a Magyar Élelmiszer Bank támogatásáért is futunk, és kérünk mindenkit arra, hogyha tehetik, támogassák az Egyesületet és munkájukat.” - fűzte hozzá Giacomo Pedranzini, a Kométa ügyvezetője a szeptember 10-ei futással kapcsolatban.