Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Jótékonykodj futással! Kiemelt

A nagy sikerre való tekintettel szeptember 14-én ismét jelentkezik a SalGO Charity Run, idén ráadásul - Magyarországon először - kerekesszékes akadályversennyel is készülnek a szervezők. A támogatásokból és a nevezésekből befolyt összeggel a Nógrád Megye Mozgásszervi Rehabilitációjáért Alapítványt támogatják.

Hagyományteremtő céllal indult útjára tavaly a SalGO, a salgótarjáni helyszínű, jótékonysági akadályfutó verseny, a Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület – Palóc Roham Extrém Akadályfutó Szakosztályának szervezésében. A tavalyi verseny alkalmával több, mint egy millió forintot sikerült összegyűjteniük, így idén nem is volt kérdés, hogy megrendezik-e a futamot. Sőt, a szervezők még tovább gondolták, és klasszikus akadályokkal nehezített terep mellett, Magyarországon először, kerekesszékes akadálypályával is készülnek. A SalGO Charity Wheelchair Race levezetésére örömmel vállalkozott Kanyó Zsolt, paralimpikon.
A támogatásokból és a nevezésekből befolyt összeggel a Nógrád Megye Mozgásszervi Rehabilitációjáért Alapítványt támogatják.

A két jótékonysági verseny mellett a színpadon érdekes sportprogramokkal is várják majd az érdeklődőket.


Az esemény önkéntes szervezésben valósul meg, így továbbra is várják a támogatók jelentkezését. Ugyanitt még lehet nevezni a versenyre: http://palocroham.hu/
Facebook szervezői oldal: https://www.facebook.com/palocroham/
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/332372927566432/