Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Csécsei Zoltán megnyerte a Pörögnek a körök elnevezésű 12 órás futóversenyt. A magyar, és a nemzetközi ultrafutás élmezőnyébe az utóbbi két évben berobbant sportember a 12 óra alatt 131.2 kilométert teljesített. Mindez azt jelenti, hogy óránként átlagosan 10.9 kilométert futott.
Részvételi rekord született a szombati KPMG Kékes Csúcsfutáson: a 11,6 kilométeres távú versenyre 2013 futó nevezett.
A változékony időjárás ellenére is a szervezők előzetes várakozásainak megfelelően közel kétezer futó állt rajthoz pünkösdi hétvégén megrendezett VIII. Intersport Keszthelyi Kilométerek futamai alkalmával. A maratoni számot Beda Szabolcs és az ukrán Roshko Adriána nyerte.
Magyar és holland győzelem egyéniben az NN Ultrabalatonon! A 9. alkalommal megrendezett futóversenyen a férfiaknál Jan-Albert Lantink győzött, míg a nőknél Maráz Zsuzsanna szerezte meg az első helyet.
A Sportime lelkes csapata Balatonakalin frissítette az NN Ultrabalaton mezőnyét. Le a kalappal a futózarándoklat résztvevői előtt!!!
Az NN Ultrabalaton hazánk egyik legnépszerűbb tömegsport eseménye. A tókerülő vitorlásverseny egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye, melyen a táv „csupán" egy kör, de az a Balaton körül. A 220 km-es versenyen indulni lehet futva egyéniben vagy váltóban, illetve bringatúra résztvevőként. Az UB azonban nem csupán a teljesítményről szól, egyszerre futózarándoklat és egész hétvégés fieszta.