Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Sportime lelkes csapata Balatonakalin frissítette az NN Ultrabalaton mezőnyét. Le a kalappal a futózarándoklat résztvevői előtt!!!
Az NN Ultrabalaton hazánk egyik legnépszerűbb tömegsport eseménye. A tókerülő vitorlásverseny egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye, melyen a táv „csupán" egy kör, de az a Balaton körül. A 220 km-es versenyen indulni lehet futva egyéniben vagy váltóban, illetve bringatúra résztvevőként. Az UB azonban nem csupán a teljesítményről szól, egyszerre futózarándoklat és egész hétvégés fieszta.
Június 13-án rendezik meg a Running Warriors akadályfutó versenyt. Az eseményt a Bánki Nyárnyitó Sport és Családi Nap részeként bonyolítják le.A rendezvényt a Hallgatói és Közösségi Sport Egyesület (HKSE), Bánki SE és a X2S Team szervezi az Önkormányzat támogatásával karöltve, illetve a Dunakanyar Rendezvényiroda segítségével.
A címben szereplő mondat szerepelt több mint 10000 hölgy trikójának hátán. Ünnepelni valóban volt mit, hisz az idei már a jubileumi 20. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála, s maga a Testébresztő program is most lépett túl az első évtizeden. A nap első két versenyszámát, a két- és az ötkilométereset a pécsi volt öttusázó, a 35 éves Szatmári Adrienn nyerte.
A férfiaknál Varga István, a nőknél pedig Merényi Tímea Krisztina nyerte a félmaratoni versenyt a margitszigeti központtal zajló 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson, ahol a Sportime Magazin, illetve a „Közösségben az Egészségért" program is képviseltette magát.
Már csak öt nap, és elrajtol a tavasz legnagyobb szabadidős sporteseménye, a Telekom Vivicittá, amelyet harmincadik alkalommal rendez meg a Budapest Sportiroda (BSI) a fővárosban. Az idei programhoz – immár hagyományosan – az FMK is csatlakozik jótékonysági felhívásukkal.