Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A futás esetében sajnos elég általános az az elképzelés, hogy nem kell azt tanulni, hiszen „futni mindenki tud”. A futás egy természetes mozgásforma, ráadásul sok más sporttal szemben minimális az eszközigénye is. Az, hogy futni mindenki tud, igaz lehet nagyrészt a természeti népekre, de semmiképp sem a civilizált emberre, aki már gyerekként 6-8 órákat ül naponta az iskolapadban, ez a…
A brit Dan Nash és a magyar Staicu Simona egyaránt pályacsúccsal nyerte meg vasárnap a 32. Telekom Vivicittá budapesti városvédő futás félmaratoni számát.
Huszonnyolc-huszonkilenc ezer nevezőt várnak a szombaton és vasárnap sorra kerülő 32. Telekom Vivicittá városvédő futásra, melynek rajtja és befutója új helyszínen, az Olof Palme sétányon, illetve az 56-osok terén lesz.  
Az Operaház művészei nemcsak a színpadon érzik otthon magukat, hanem a futócipőben is. Zavaros Eszter operaénekesnő három éve rendszeresen indul futóversenyeken az Operaház “színeiben”. Idén, a 32. Telekom Vivicitta Városvédő Futáson egyéniben, 10 km-en teszi próbára magát.
Ónodi Eszter, a budapesti Katona József Színház Jászai Mari-díjas művésze életében a tavalyi SPAR Budapest Maraton 10 km-es betétszáma jelentette az első versenyt. Az októberi sikeres célba érkezés eufóriájában persze már azt fontolgatta, hogy vajon le tudná-e futni tavasszal élete első félmaratonját az április 8-án és 9-én rendezendő 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson?    
A futók úgy tartják, hogy nincsen tavasz Vivicittá nélkül, az ő naptárukban talán nem is március 21 a tavasz kezdete, hanem a mindenkori Vivicittá hétvégéje. Nos, ez az időpont idén április 8-a és 9-e! A 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson tavaly megdőlt a mindenkori nevezési csúcs, a két napra több mint 30000 neveztek.