Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Szombaton jubileumi 20. alkalommal rendezik meg a KPMG Kékes Csúcsfutást, amelyen várhatóan közel kétezren kapaszkodnak fel az ország legmagasabb pontjára, az 1014 méter magasan fekvő Kékestetőre.
Tavaly már több mint 10000-en voltak, idén még többen várhatók a nők, csajok, asszonyok, lányok, a nagyik, egyszóval a díszes hölgykoszorú a Városligetben május 21-én. Ezen a napon kifejezetten a számukra rendezi a BSI (Budapest Sportiroda) a 22. Női Futógálát, ahol a hangulat - mint minden évben - most is feltűnően vidám és sportos lesz.
Adománygyűjtési akciójuk népszerűsítése érdekében tizenkét fős futócsapatot indítanak az idei, május 20-án tartandó Ultrabalaton futóversenyen a Pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának gyógyító szakemberei.
Elképesztő számok: 58 ország, 86.240 futó, 1.431.183 kilométer és egy közös, nemes ügy. A Budapesten is megrendezett Wings for Life App Run jótékonysági futónapon a gerincsérültekért futottak világszerte. A globális megmozduláson összesen 6,8 millió eurót (2,1 milliárd forintot) gyűjtöttek össze a résztvevők, melyet a Wings for Life teljes egészében a gerincvelőt érintő betegséggel vagy sérüléssel együtt élők gyógyítására és a…
Rekordszámú, több száz versenyző vett részt az idei Palkonyai Dűlőfutáson, ahol a Villányi borvidék festői környezetében, szőlődűlőkön át vezetett az út. A változékony időjárás ellenére sikeresen teljesítették a nevezők a több kilométeres, jelentős szintemelkedéssel és betonos, illetve erdei szakaszokkal is tűzdelt pályát.