Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Az esős idő ellenére közel háromezren vettek részt az Európa-nap alkalmából rendezett futóversenyen. A profi sportolók és lelkes amatőrök között feltűnt Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Kammerer Zoltán olimpiai bajnok kajakos, Kovács Ágnes olimpiai bajnok magyar úszó és Polyák Lilla színésznő is.
Történelmet írhat a hétvége folyamán három sztárfutó, név szerint a kenyai Eliud Kipchoge, az etiópiai Lelisa Desisa és az eritreai Zersenay Tadese. Hogy minek köszönhetően? A Nike Monzában megrendezendő eseményén, a Breaking2-n a három futó megkísérli megdönteni a maratonfutás 2:02:57-es rekordidejét, melyet a kenyai Dennis Kimetto állított be még 2014-ben.
A futás divat lett. Ez tény. De vajon mit mutatnak Magyarország első reprezentatív, futókra fókuszáló felmérésének adatai? Ezt mutatta be az NN Biztosító.
Csécsei Zoltán megnyerte a sárvári 24 órás ultrafutó versenyt. A Hammer Team tagja 245.9 kilométerrel győzött.
Az elmúlt napok rendkívüli időjárására való tekintettel és a BM Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóságával történt egyeztetés után a 20. KPMG Kékes Csúcsfutást az eredetileg tervezett április 22-i időpontban a BSI nem rendezi meg, az eseményt későbbre halasztja.
Szombaton, április 22-én várhatóan közel kétezren kapaszkodhatnak fel az ország legmagasabb pontjára, az 1014 m magasan levő Kékestetőre.