Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Elstartolt a jubileumi, 10. Spuri Balaton Szupermaraton. Az első versenynapon a mezőny Siófokról indult és egészen Fonyódig futott. Ez egy 48.2 kilométeres táv.
Április 23.-án kerül idén megrendezésre a Runner’s World Run futóverseny, amelyen a népszerű műsorvezető, Rákóczi Feri is részt vesz majd, aki ma már el sem tudja képzeli az életét sport nélkül.
Áprilistól az HBO-n, májustól pedig a mozikban is látható Simonyi Balázs filmje, az Ultra. A filmet több éven át forgatták és bemutatja a Spartathlont, a 246 kilométeres legendás futóversenyt.
A hétvégén megrendezik a Spuri Balaton Szupermaratont. Egyéniben természetesen ott van az indulók között Csécsei Zoltán (Hammer Team) is, akinek a felkészülése nem volt zökkenőmentes.
A 10. Intersport Keszthelyi Kilométerek elnevezésű futófesztiválra kevesebb, mint 100 nap múlva kerül sor - a szervezők azzal számolnak, hogy a pünkösdi hétvégén közel kétezren fognak majd rajthoz állni.
A szombaton megrendezésre kerülő ötödik Országfutás - az előzetes regisztráció szerint - több mint tízezer résztvevővel és legalább százezer teljesítendő kilométerrel rajtol el.