Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A hétvégén megrendezik a Spuri Balaton Szupermaratont. Egyéniben természetesen ott van az indulók között Csécsei Zoltán (Hammer Team) is, akinek a felkészülése nem volt zökkenőmentes.
A 10. Intersport Keszthelyi Kilométerek elnevezésű futófesztiválra kevesebb, mint 100 nap múlva kerül sor - a szervezők azzal számolnak, hogy a pünkösdi hétvégén közel kétezren fognak majd rajthoz állni.
A szombaton megrendezésre kerülő ötödik Országfutás - az előzetes regisztráció szerint - több mint tízezer résztvevővel és legalább százezer teljesítendő kilométerrel rajtol el.
Horváth Norbi, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője kétszer is teljesített a hétvégén a SkyRun nevű extrém megmérettetést. A második alkalommal nehezített körülmények között, egy tűzoltó palack és oxigén maszk viselésével futott le 18 emeletnyi magasságot.
Csécsei Zoltán hét évvel ezelőtt gondolt egy merészet, nekiállt futni, és azóta ezt teszi, méghozzá nem is akárhogy. A magyar ultrafutó minden évben feszegeti a határait, 2016-ban ez olyannyira sikerült, hogy kiérdemelte az ÉV Ultrafutója címet, amelyet Velencén vett át.  
A Rász el-Haimában megrendezett félmaratoni viadalon új világcsúccsal, 1:05:06 órával nyerte meg a nők versenyét a kenyai Peres Jepchirchir.