Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Adománygyűjtési akciójuk népszerűsítése érdekében tizenkét fős futócsapatot indítanak az idei, május 20-án tartandó Ultrabalaton futóversenyen a Pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának gyógyító szakemberei.
Elképesztő számok: 58 ország, 86.240 futó, 1.431.183 kilométer és egy közös, nemes ügy. A Budapesten is megrendezett Wings for Life App Run jótékonysági futónapon a gerincsérültekért futottak világszerte. A globális megmozduláson összesen 6,8 millió eurót (2,1 milliárd forintot) gyűjtöttek össze a résztvevők, melyet a Wings for Life teljes egészében a gerincvelőt érintő betegséggel vagy sérüléssel együtt élők gyógyítására és a…
Rekordszámú, több száz versenyző vett részt az idei Palkonyai Dűlőfutáson, ahol a Villányi borvidék festői környezetében, szőlődűlőkön át vezetett az út. A változékony időjárás ellenére sikeresen teljesítették a nevezők a több kilométeres, jelentős szintemelkedéssel és betonos, illetve erdei szakaszokkal is tűzdelt pályát.
Az esős idő ellenére közel háromezren vettek részt az Európa-nap alkalmából rendezett futóversenyen. A profi sportolók és lelkes amatőrök között feltűnt Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Kammerer Zoltán olimpiai bajnok kajakos, Kovács Ágnes olimpiai bajnok magyar úszó és Polyák Lilla színésznő is.
Történelmet írhat a hétvége folyamán három sztárfutó, név szerint a kenyai Eliud Kipchoge, az etiópiai Lelisa Desisa és az eritreai Zersenay Tadese. Hogy minek köszönhetően? A Nike Monzában megrendezendő eseményén, a Breaking2-n a három futó megkísérli megdönteni a maratonfutás 2:02:57-es rekordidejét, melyet a kenyai Dennis Kimetto állított be még 2014-ben.
A futás divat lett. Ez tény. De vajon mit mutatnak Magyarország első reprezentatív, futókra fókuszáló felmérésének adatai? Ezt mutatta be az NN Biztosító.