Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Az Operaház művészei nemcsak a színpadon érzik otthon magukat, hanem a futócipőben is. Zavaros Eszter operaénekesnő három éve rendszeresen indul futóversenyeken az Operaház “színeiben”. Idén, a 32. Telekom Vivicitta Városvédő Futáson egyéniben, 10 km-en teszi próbára magát.
Ónodi Eszter, a budapesti Katona József Színház Jászai Mari-díjas művésze életében a tavalyi SPAR Budapest Maraton 10 km-es betétszáma jelentette az első versenyt. Az októberi sikeres célba érkezés eufóriájában persze már azt fontolgatta, hogy vajon le tudná-e futni tavasszal élete első félmaratonját az április 8-án és 9-én rendezendő 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson?    
A futók úgy tartják, hogy nincsen tavasz Vivicittá nélkül, az ő naptárukban talán nem is március 21 a tavasz kezdete, hanem a mindenkori Vivicittá hétvégéje. Nos, ez az időpont idén április 8-a és 9-e! A 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson tavaly megdőlt a mindenkori nevezési csúcs, a két napra több mint 30000 neveztek.
Rákóczi Feri rádiós műsorvezető és Horváth Norbi amatőr triatlonversenyző, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője közösen készülnek a Runner’s World Run balatonfüredi versenyére - habár Rákóczi Feri még nem állt rajthoz, azonban örömmel indította útjára a közösségi futás résztvevőit, amelynek keretében Horváth Norbi és a többi résztvevő egy 10 kilométeres távot teljesítettek a főváros szívében.
Kasza Tibi énekes, műsorvezető Túróczi Réka hosszútávfutóval, a Szentkirályi futónagykövetével jó hangulatban készül a Vivicittá futóverseny 5 km-es távjára a verseny hivatalos ásványvize, a Szentkirályi Fuss neki! nevű programja keretében.  
Véget ért a 10. Spuri Balaton Szupermaraton. Vasárnap a mezőnynek a Balatonfüred-Siófok közötti 49,7 km-es távot kellett futva megtennie. Az útvonal egy enyhe emelkedővel és erős széllel indult, utóbbi mindvégig kitartott. Siófokon, a célhelyszínnel szomszédos partszakaszon viharos széllel kellett megküzdenie a futóknak.