Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Mogul Racing Team - Erős szezonkezdés

A Mogul Racing Team első versenyhétvégéjén, erős kezdést tudhat maga mögött, hiszen Volentér Balázs  és Turák László is bizonyította rátermettségét a szezonnyitón. 


Balázs, a hétvége második versenyét kategóriájában a Formula Renault magyar értékelésében megnyerte, Magyar E-2000-ben és a magyar összetettben is a második helyet tudhatta magáénak.

Sajnos Turák László, a pénteki remek versenye után, a szombati versenyen már nem indulhatott, elkapott egy vírusos megbetegedést, belázasodott és Fekete László csapatfőnök, ilyen állapotban nem engedhette rajthoz állni. Így élete első versenyhétvégéjét nem tudta úgy befejezni, ahogy szerette volna.
Voltentér Balázs nyilatkozata a hétvége záró versenye után:
„Egész jó versenyen vagyok túl ezt elmondhatom, az első kör elég izgalmasra sikerült, először az első kanyarnál volt egy kis felforgás ahol oda kellett figyelni, hogy hogyan megyünk el, majd hátul a csiki-csukiban is volt egy rész, ahol majdnem volt egy csattanó egy másik sráccal és ezek után feljöttem az abszoltút negyedik helyre ekkor vezettem a kategóriám, utána láttam, hogy Rónai Tomi mögém jön vissza a pályára, mert ő is kapott egy olyan boxutca áthajtásos büntetés, mint amit én tegnap, úgyhogy akkor még a magyar értékelést is vezettem, de sajnos az autó közötti különbség az kijött és el tudott nekem menni, utána Magyar Jani is utolért, miután megpördült, de ezek után még én is tudtam egy kettőt előzni és végül a negyedikként intettek le. A kategóriám megnyertem, úgyhogy ezzel sikerült megszereznem végre az első győzelmem, ami különösen boldoggá tesz és azt hiszem ez volt életem eddigi legjobb versenye."


Fekete László csapatfőnök értékelése az első hétvégéről:
„Csodálatos hétvégét alkottunk a fiúkkal, főleg a szerelőkkel, hiszen az új versenyautót fel tudtuk újítani és sikerült kész állapotba hozni, friss motort és új futóművet kapott Balázs autója. Turák Laci pedig kezdőként, Balázs tavalyi felújított autójával indult. Sajnos a második versenyre kapott egy vírusos fertőzést, amitől láza volt, rosszul lett, úgyhogy nem engedtem be saját felelőségre a versenyre, viszont Balázs nagyon nagyon csodálatos eredményt hozott.”

„Tegnap Balázs kapott egy boxutca áthajtásos büntetést, aminek köszönhetően másodikként ért célba, ez talán kellett is neki, hogy ma ezt a formáját tudja hozni és felállhasson a dobogóra. Turák Laci be tudta hozni az autót a negyedik helyen, ami élete első versenyén kiváló eredmény és sajnálom, hogy a második versenyén nem tudott elindulni.
Nagyon nagy hálával tartozom a Nivo motorsportnak, szerelőknek, amiért ilyen jó technikai hátteret biztosítottak, úgyhogy gratulálok nekik is.”

A pénteki nap összefoglalóját itt tudjátok elolvasni:
http://sportime.hu/gyorsasagi/a-mogul-racing-team-szezonnyitoja-3002